Zoals u wenst

Perfecte afwerking

Wat is er nu persoonlijker dan uw eigen huis? Daarom wordt uw nieuwbouwwoning in De Keizer opgeleverd zoals u dat wilt.

U kunt daarbij kiezen voor drie niveaus: Comfort, Premium en Superior.

Hoe kiest u? Houdt u van klussen, dan kiest u het Comfort-pakket. Heeft u minder tijd, dan past het Premium-pakket bij u: u hoeft alleen een vloer te laten leggen en te schilderen. Tenslotte is er het Superior-pakket waarbij uw woning compleet afgewerkt opgeleverd wordt. U kunt verhuizen zodra u de sleutel ontvangen heeft.

Wilt u meer weten over plafonds, wanden, tegels en sanitair?

Comfort: zelf afwerken

Bent u handig? Vindt u het plezierig om uw nieuwbouwwoning zelf af te maken? Dan kiest u Comfort, het pakket dat u alle ruimte geeft om zelf een keuken te kiezen en te plaatsen, een vloer te leggen en de verfkwast ter hand te nemen.

Verwarming, licht en apparatuur voor beeld & geluid bedienen? Dat doet u graag met de hand. Domotica vindt u niet nodig.

Premium: gemak

Ontbreekt het u aan tijd? Kiest u graag voor gemak Dan is Premium uw pakket. Alleen een vloer laten leggen en de wanden schilderen en u bent klaar om uw intrek te nemen in De Keizer.

U waardeert slimme systemen voor het bedienen van verwarming, licht en beeld & geluid. U zegt ‘Ja’ tegen het Domotica-pakket.

Superior: persoonlijk wonen

Een luxe keuken, chic sanitair, elegante tegels. Vloeren, plafonds en wanden gesausd in de kleur van uw voorkeur: dat is de luxe van het Superior-pakket.

U kiest voor slimme systemen om verwarming, licht en beeld & geluid te bedienen. Zo combineert u comfort op hoog niveau moeiteloos met een laag energieverbruik.

De Admiraal is een project van: