Luxurious living. Eten, beleven en genieten in Amsterdam

Oostenburg verandert in een opwindende, waterrijke wijk. Met een rijk palet aan gebouwen en functies. Nu al is het erg geliefd door onder andere café-restaurant Rosa & Rita. Verrassende initiatieven en spannende concepten trokken nieuwsgierige bezoekers jarenlang naar de historische Van Gendthallen. Ook de krantenredacties van de Volkskrant, Trouw en Het Parool vonden hier hun plek in het bedrijfsverzamelgebouw INIT in Amsterdam.

Met de bouw van viersterrenhotel Inntel Hotels Landmark Amsterdam is er vaart gezet achter de ontwikkeling. Dit stukje binnenstad transformeert tot een typisch Amsterdamse stadswijk: contrastrijk, levendig en stoer. De Van Gendthallen, café-restaurant Roest en de werkspoorhal worden gerestaureerd en krijgen een nieuwe bijpassende functie. Oostenburg, een unieke plek in het Centrum van Amsterdam waar toekomst en historie samen komen!

Parkeren is mogelijk in het nabij gelegen en nieuw te bouwen Parkeerhuis van Q-park. U kunt hier een exclusief bewonersabonnement afsluiten en een wisselparkeerplaats huren. Voor bezoekers is op straat een beperkt aantal openbare parkeerplaatsen tegen betaling beschikbaar, bestemd voor kort parkeren.

Deel deze pagina: Ik heb belangstelling