Inschrijven

Inschrijfformulier


Met het invullen van dit inschrijfformulier, schrijft u zich in voor één van de woningen in De Admiraal Op Eiland Oostenburg te Amsterdam. Wij vragen u vriendelijk dit inschrijfformulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Start inschrijving: Vrijdag 21 juni 2019 om 17:00 uur

Sluiting inschrijving: Zondag 30 juni 2019 om 23:59 uur

 
Toelichting op het inschrijfformulier:
  • Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijfformulier worden ingediend. Als u met een partner koopt, dient u ook samen met uw partner het inschrijfformulier in te vullen;
  • De inschrijving is geheel vrijblijvend. Zowel de inschrijver als ondernemer verplichten zich niet tot (ver)koop over te gaan. Partijen kunnen aan de invulling van het inschrijfformulier geen rechten ontlenen;
  • Maandag 1 juli 2019 zullen de woningen van De Admiraal door VORM worden toegewezen. Uiterlijk vrijdag 5 juli 2019 hoort u van ons of een woning aan u is toegewezen of dat u op de reservelijst bent geplaatst.
 
De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.


 Pagina: vorige 1 2 3 4 volgende
Deel deze pagina: Ik heb belangstelling