Perfecte afwerking - De Admiraal

Perfecte afwerking

Een keuken van Poggenpohl

Alle appartementen in De Admiraal worden voorzien van een Poggenpohl-keuken, uitgerust met apparatuur van SMEG. Denk aan een koeling, een magnetronoven en een vaatwasautomaat. Koken, bakken en braden doet u op de SMEG-inductiekookplaat met vier kookzones.

De penthouses in De Admiraal zijn voorzien van Miele-apparatuur. De chef kok in u leeft zich uit met de stoomoven en een Bora-inductiekookveld met vier kookzones.
De keukenkraan is de Quooker Fusion 3-in-1 voor zowel koud als warm en kokend water.

Zoals u wenst

In de Poggenpohl-showroom bepaalt u zelf de kleur van het werkblad en de keuken. De keukens worden duurzaam gefabriceerd en in De Admiraal als maatwerk ingebouwd.

Ambachtelijk handwerk en moderne technologie beloven u een keuken die mooi is om te zien, waar u graag verblijft en die u met genoegen gebruikt.

Ontspannen in de badkamer

De badkamer is meer dan alleen maar een plek om u op te frissen. Het is een ontspanningsruimte om ’s ochtends de dag rustig te beginnen en ’s avonds te ontspannen na de hectiek van alledag.

De sanitaire ruimten in De Admiraal worden uitgerust met producten van het merk Villeroy & Boch. U heeft de keuze uit een speciaal samengesteld tegelpakket. Dit pakket bestaat uit wand- en vloertegels van royale afmetingen. In de showroom heeft u een ruime keuze uit diverse tinten, van zandbeige en taupe tot wit en antraciet.