Appartement K - De Admiraal - Amsterdam Woningen - De Admiraal

Woningtype Appartement K

VON prijs € 650.000,-
Woonopp. 70 m²
Kamers 3
Inschrijven
VON prijs Woonopp. Kamers
€ 0,- 70 m² 3

Omschrijving

Appartement K zijn 4 appartementen op 10e t/m de 13e verdieping van De Admiraal. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 70 m2 en een buitenruimte van ca. 12 tot 20 m2. Deze appartementen hebben allemaal een luxe keuken, badkamer & toilet, smart electronics en zijn zeer duurzaam met een EPC van 0. De appartementen hebben allemaal eigen grond en dus geen erfpecht!

De Admiraal

Afwerkpakketten

Wat is er nu persoonlijker dan uw eigen huis? Daarom wordt uw nieuwbouwwoning in De Admiraal opgeleverd zoals u dat wilt.

Luxury Line

Afwerkingsniveau appartement

Luxury Line

Ontbreekt het u aan tijd? Kiest u graag voor gemak, dan kiest u voor de Luxury Line. De woningis hiermee standaard al voorzien van een complete keuken en badkamer. Uiteraard kunt u inde showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen. Alleeneen vloer leggen en de wanden schilderen en u bent klaar om uw intrek te nemen in De Admiraal.

Keuken / apparatuur Poggenpohl
Kookeiland Incl. afhankelijk van woningtype
Plafondafwerking Vlak gestuct, sausklaar
Wandafwerking sausklaar groep 1
Vloerafwerking dekvloer (géén eindafwerking)
Binnenkozijnen / binnendeuren houten kozijnen met stompe deuren
Domotica (Smart Electronics) digitalstrom domotica pakket
Sanitair in badkamer en toilet Villeroy & Boch Subway 2.0
Tegels in badkamer en toilet Tegelpakket Elegance

Bereken uw maandlast

De gegevens die u hieronder invoert worden niet opgeslagen. U wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator.

Vul de koopsom van uw nieuwe huis in Meer informatie

Vul de overwaarde/eigen inbreng in Meer informatie

Bereken maandlast

Dit wordt uw indicatieve maandlast op basis met de door u ingevulde gegevens. Hieraan kunt u geen rechten aan ontlenen.

€ 0

Bruto Meer informatie

Prijslijst

Meer informatie
Swipe

Swipe voor de hele prijslijst

Alle woningen zijn verkocht.

Schrijf u in voor het project

Vergelijkbare woningtypes

De Admiraal is een project van:

V.O.N. Prijs

Vul hier de vrij-op-naam-prijs in van de woningen(en) die u op het oog heeft. Weet u nu al dat u allerlei extra’s en upgrades in uw huis wilt en heeft u hiervoor een bedrag van bijvoorbeeld € 30.000,- in gedachte? Verhoog dan de vrij-op-naam-prijs van de woning met dit bedrag en u krijgt een maanlastenindicatie inclusief die extra’s en upgrades.

Extra inbreng

De inbreng van spaargeld en/of de overwaarde (het één, het ander of een combinatie van die twee) zorgt ervoor dat uw hypotheek lager wordt. De hoogte van uw hypotheek en de waarde van uw woning hebben een relatie met elkaar. Hoe lager uw hypotheek ten opzichte van uw woning, hoe lager uw rente. Uiteraard betekent een lagere hypotheek sowieso al een lagere maandlast. Gebruik in de calculator dus het spaargeld dat u in zou kunnen zetten bij de aankoop van uw nieuwe woning. Uiteraard is € 0,- ook mogelijk als invoer. Een nieuwbouwwoning kunt u namelijk kopen zonder inbreng van eigen geld.

En uw overwaarde? Als u een huis te verkopen heeft, weet u vaak wel waarvoor de huizen bij u in de staat verkocht worden. Kijk dan naar de hoogte van uw hypotheek. Het verschil daartussen – als dat positief is uiteraard – heet overwaarde. Heeft u een hypotheek met een spaarelement, zoals een Bankspaar-, Spaar- of Beleggingshypotheek? Tel dan ook nog de waarde van uw spaarpot binnen uw hypotheek op bij uw overwaarde. Wilt u naast uw overwaarde ook nog spaargeld inbrengen? Dan telt u ook dat er nog bij op in de calculator.

Bruto maandlast

In de berekening worden 10-jaars rentes gebruikt bij een 30-jarige looptijd van een hypotheek. In de berekening zit ook de aflossing die jij moet doen om een hypotheek te kunnen krijgen. Uiteraard is de maandlast indicatief en kunt u er geen rechten aan ontlenen. Als u een kortere rentevaste periode kiest (dit soort keuzes overlegt u uiteraard met uw hypotheekspecialist) worden uw maandlasten lager, maar neemt u risico toe. U kunt ervoor kiezen meer af te lossen, sneller af te lossen, noem maar op. Al deze hypotheekkeuzes beïnvloeden uw hypotheek, uw maandlast en uw eindresultaat. Het uitgangspunt van de berekening is dus niet de allerlaagste maandlast, die krijgt u veelal door de hypotheekrente niet of slechts voor 1 jaar vast te zetten. Wij tonen u de bruto-maandlast. Of uw rente-aftrek heeft en hoe hoog die aftrek dan is, bespreekt u met uw hypotheekspecialist. De rente-aftrek komt voort uit uw persoonlijke financiële situatie en die is voor iedereen anders.

Oostenburg wordt gebouwd op eigen grond en dus niet op erfpacht. Dit is een groot voordeel! U hoeft namelijk geen afkoop erfpacht of jaarlijkse erfpacht canon te betalen. Om de prijzen van de huizen vergelijkbaar te maken met de prijzen van de huizen die worden aangeboden met een jaarlijks te betalen erfpachtcanon presenteren wij u hier de prijs van het huis exclusief de prijs van de grond. Kijk op wonenopoostenburg.nl of maak een afspraak met iemand van ons verkoop team voor meer informatie.

Wij tonen u de prijs van het huis. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs op 'basis van canonbetaling' zoals woningen die op erfpacht uitgegeven grond worden aangeboden.

Wij tonen u de prijs van de grond. Deze prijs is vergelijkbaar met de prijs van de 'afkoopsom erfpacht' zoals wordt gebruikt bij woningen die op erfpacht worden aangeboden

Prijs huis en prijs grond opgeteld. Voor dit bedrag kunt u een huis kopen in Oostenburg.